per fles
€ 7,30
6,70
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Palombe Rose

Deze rosé is uiterst fris en heeft een elegant bouquet met aroma’s van cassis.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Ligging wijngaard

De productie van de Vins de Pays de Vaucluse is verdeeld in 3 sectoren: in de streek Côtes du Rhône in het westen en noorden van het departement, de Ventoux in het midden en oosten en de Lubéron i

Wijnkaartbeschrijving

Een opwekkende, zomerse, droge rosé vol geurige rood-fruitaroma's uit het zuidwesten van Frankrijk. De Palombe Rosé is een heerlijk apertief en een mooie begeleider van salades.

Wijnspijssuggestie

Door zijn finesse is de Palombe Rosé een heerlijk aperitief, alsook een mooie begeleider van alle zomergerechten.

Extra informatie

De productie van de Vins de Pays de Vaucluse is verdeeld in 3 sectoren: in de streek Côtes du Rhône in het westen en noorden van het departement, de Ventoux in het midden en oosten en de Lubéron in het zuiden. De wijngaard van de Pays du Vaucluse bestaat uit aanvullende gebieden. Het Mediterraanse klimaat zorgt er voor dat de wijnstok veel zon krijgt. Mede hierdoor heeft de wijn een soepel en fruitig karakter. Deze rosé is uiterst fris en heeft een elegant bouquet met aroma's van cassis.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Palombe Rose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *