per fles
€ 7,45
6,85
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Pasqua Soave – Colori Di Italia

Het huis Pasqua dateert al uit 1925 en opereert door heel Italië. De Soave Le Colori di Italia is afkomstig van Pasqua’s eigen geboortegrond: de hellingen ten Noord-Oosten van Verona. Le Colori di Italia Soave is een bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma’s van citrusfruit zoals rode grapefruit. Fris, droog, elegant en mild in de afdronk.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnkaartbeschrijving

Bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma`s van citrusfruit, zoals rode grapefruit. fris en elegant en mild in de afdronk.

Wijnspijssuggestie

Colori Soave leent zich voortreffelijk bij voorgerechten, salades, visschotels als tong in witte wijnsaus, schaal¬ en schelpdieren en pasta's of risotto's 'di mare'. Ook zeer geschikt als aperitiefw

Extra informatie

Het huis Pasqua dateert al uit 1925. Oorspronkelijk legde het zich toe op regionale wijnen van het Veneto district, maar tegenwoordig voert Pasqua een zeer uitgebreid assortiment dat ook wijnen uit andere gebieden omvat. In de serie Colori di Italia zijn er vele terug te vinden. De Soave Colori di Italia echter is afkomstig van Pasqua`s eigen geboortegrond: de hellingen ten Noordoosten van Verona. Le Colori di Italia Soave is een bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma`s van citrusfruit zoals rode grapefruit. Fris, droog, elegant en mild in de afdronk.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pasqua Soave – Colori Di Italia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *