per fles
€ 7,30
6,70
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Sant Orsola Moscato Spumante

(1 klantbeoordeling)

De wijngaarden in Noord West Italie zijn vooral de bakermat van de geurige muskaatdruif t.b.v. de bekende mousserende wijn Moscato Spumante. Sant Orsola is een zoete verfrissende mousserende wijn met een lichtgele kleur en een fijne bubbel. De geur is betoverend met veel muskaatimpressies en ook kruidige tonen. Ronde frisse zoete afdronk met een harmonieus evenwicht tussen zoet en zuur. Het bekende engeltje op de tong!

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnkaartbeschrijving

Betoverende zoete verfrissende licht mousserende wijn met veel muskaatimpressies en ook kruidige tonen. Harmonieus evenwicht tussen zoet en zur. Ronde frisse zoete afdronk.

Wijnspijssuggestie

Feestelijk en lekker als aperitief maar ook bij desserts als vruchtenbavarois en -taart.

Extra informatie

De historische wijngaarden van Noord-West Italie zijn vooral de bakermat van de geurige muskaatdruif ten behoeve van een van Italie's meest bekende mousserende wijnen met een lichtgele kleur en een fijne bubble. De geur is betoverend met veel muskaatimpressies en ook kruidige tonen. Ronde frisse zoete afdronk met een harmonieus evenwicht tussen zoet en zuur. Het bekende engeltje op de tong!


1 beoordeling voor Sant Orsola Moscato Spumante

  1. P.G. Kusters 26 augustus 2020

    Inderdaad een engeltje op de tong.?

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *