per fles
€ 8,35
7,75
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Sutton Hill Chardonnay Prestige

Een levendige en volle Chardonnay, met aroma’s van meloen, bananen, en een delicate houtsmaak en vanille. Goudgeel van kleur. De afdronk is lang en krachtig met fruitige nuances.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet
  • Bevat melkbestanddelen

Australië

Australië is een toonaangevend wijnland uit de ‘nieuwe’ wereld. De wijnmakers staan bekend om hun innovativiteit. Er worden veel verschillende soorten druiven verbouwd. Bij de witte wijn staat de chardonnay op de eerste plaats, gevolgd door semillon en riesling. Bij de rode wijn is de shiraz de belangrijkste druif naast de cabernet sauvignon, pinot noir en merlot. Anders dan in Europa wordt er in Australië met name gekeken welke smaak de wijn zou moeten hebben. Met dit gegeven gaat de wijnmaker op zoek naar de juiste druiven uit het juiste klimaat, ook al staan ze duizenden kilometers bij elkaar vandaan aangeplant.

Wijnkaartbeschrijving

Een levendige en volle Chardonnay, met aroma's vanmeloen, bananen, en een delicate houtsmaak en vanille. Goudgeel van kleur. De afdronk is lang enkrachtig met fruitige nuances.

Extra informatie

Een levendige en volle Chardonnay, met aroma's van meloen, bananen, en een delicate houtsmaak en vanille. Goudgeel van kleur. De afdronk is lang en krachtig met fruitige nuances.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sutton Hill Chardonnay Prestige” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *