per fles
€ 29,95
29,35
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Tremblay-Marchives Chablis Vau De Vey Premier Cru

Bleek geel van kleur, met een zacht, romig bouquetdat schitterend in balans wordt gehouden door de frisse zuurgraad, mineraliteit en solide structuur.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Bleek geel van kleur, met een zacht, romig bouquetdat schitterend in balans wordt gehouden door de frisse zuurgraad, mineraliteit en solide structuur.

Wijnspijssuggestie

De bijnaam van Chablis is Oesterwater. Deze combinatie klassiek, maar ook andere schaal- en schelpdieren, visgerechten en charcuterie combineren uitstekend. Heerlijk ook met Cantal

Extra informatie

Chablis: een niet te imiteren wijn. Een wijn die zijns gelijke in de hele Bourgogne niet vindt - ofwaar ook ter wereld. Niet beheerst door het rijpe,zachte, nootachtige fruit van de zuidelijker districten, maar door een frisse mineraligheid. Het unieke karakter is te danken aan het koele, continentale klimaat en de dikke kalklaag waarop de druiven geplant zijn en die gevormd is door fossielen van miljarden schelpdieren. Op een hogerplan wat klasse en concentratie betreft staat de Chablis Premier Cru. Bleek geel van kleur met een zacht, romig bouquet dat schitterend in balans wordt gehouden door de frisse zuurgraad en mineraliteit.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tremblay-Marchives Chablis Vau De Vey Premier Cru” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.