per fles
34,99
34,85
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 2 flessen

V2C Sloe Dutch Dry Gin

GinNederland
SKU 43968

De overvloed aan sleedoornbessen in deze gin hebben de tijd gehad om hun aroma’s vrij te geven. Na deze periode van maceratie, wordt de gin nogmaals gedestilleerd en het resultaat is een unieke en zachte gin voor de periode waarin de dagen weer wat korter worden.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Nederland

Wijnkaartbeschrijving

Een zacht, nieuw type najaars gin- geen likeur, maar een destillaat! "Sloe" is nagenoeg synoniem met "taking it slow"…na een dag hard werken.

Wijnspijssuggestie

Aperitief

Extra informatie

Geheel in de geest van V2C is deze pure Sloe gin gemaakt. "Without any compromises, and no shortcuts". V2C Sloe gin staat voor ambachtelijke kwaliteit en sterkte. Als basis worden de ingredienten van het beproefde V2C Classic recept gebruikt, maar het duurde even voordat de perfecte Sloe ontstond. Zorgen maken om toegevoegde suiker of bessensap (zols bij de andere Sloes op de markt) is niet nodig, want V2C vindt deze toevoegingen zonde van de smaak. De overvloed aan sleedoornbessen in deze gin hebben de tijd gehad om hun aroma's vrij te geven. Na deze periode van maceratie, wordt de gin nogmaals gedestilleerd en het resultaat is een unieke en zachte gin voor de periode waarin de dagen weer wat korter worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “V2C Sloe Dutch Dry Gin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *