per fles
€ 17,95
17,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf

Valderrama Olijfolie Cornicabra 1 liter

 • Uitermate geschikt voor bakken en braden
 • Met name te gebruiken voor alle wild- & gevogeltegerechten
 • Afkomstig uit een snel productieproces

Vers gras, grapefruit, citroen en een pepertje.

Het gehele productieproces vindt plaats bij 18 graden, hierdoor van een geweldige kwaliteit. De tanninegevoelige schilletjes worden binnen een minuut gecentrifugeerd, hierdoor mooi zacht van smaak. Van de ‘pluk’ tot in de fles in minder dan 45 minuten. Hierdoor een maximaal behoudt van de aroma’s in de fles, prachtig om dus op tafel te hebben staan bij een heerlijk gerecht.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  Spanje

  Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

  Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

  Extra informatie

  De Cornicabra olijf rijpt later dan de andere olijfsoorten. Hierdoor ontstaat een prachtige complexe smaaksensatie. De olijfolie Cornicabra heeft de meest expliciete krachtige smaakbeleving van de vijf variëteiten van Valderrama, maar blijft desalniettemin ‘Valderramazacht’. Hierdoor past Cornicabra naadloos in alle wild & gevogelte gerechten. Deze gerechten worden gedragen door dit uitgesproken mondgevoel en de aanwezigheid van citrus, zoals grapefruit, citroen en een duidelijk pepertje aan het einde van het smaakpallet.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Valderrama Olijfolie Cornicabra 1 liter” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *