per fles
€ 13,80
13,00
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Villa Doral, Prosecco Veneto, Vino Frizzante Organic

Loris Tonon is een gedreven biologische wijnboer. Hij combineert hoge technologie met passie en respect voor traditie. Villa Doral Prosecco Veneto komt van biologisch geteelde druiven uit dat deel van Veneto dat de beste Prosecco’s voortbrengt. Het is een aromatische mild droge wijn met een zeer fijne bescheiden bubble, verfrissend als de lente, een bouquet van bloemen en amandel en een aangename zachte smaak.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnkaartbeschrijving

Aromatische mild droge wijn met een bescheiden zeer fijne bubble, een bouquet van geurige bloemen en amandel en aangename zachte smaak.

Wijnspijssuggestie

Lekker bij typisch Italiaanse gerechten zoals Pasta met vooral vis en wit vlees. Ook een prima begeleider van allerhande salades en natuurlijk geschikt als aperitief.

Extra informatie

De kelders van Vini Tonon liggen in Vittorio Veneto, een klein plaatsje tussen Conegliano en Valdobbiadene. Loris Tonon is een gedreven biologische wijnboer. Volgens hem levert de diversiteit in de natuur van zijn wijngaarden gezondere druiven van hogere kwaliteit op en dus beter kwaliteit wijnen en gezonde klanten. Hij combineert hoge technologie met passie en respect voor traditie. Villa Doral Prosecco Veneto komt van biologische geteelde druiven uit dat deel van de Veneto dat kwalitatief betere Prosecco's voortbrengt: in dit geval een Vino Frizzante wat inhoudt dat de druk minder dan 3 atmosfeer is. Het is een aromatische mild droge wijn met een zeer fijne bescheiden bubble, verfrissend als de lente, een bouquet van bloemen en amandel en een aangename zachte smaak.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Villa Doral, Prosecco Veneto, Vino Frizzante Organic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *