per fles
€ 10,20
9,35
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Von Buhl Zero Secco Sparkling Alcoholvrij

  • Geurig en opwekkend, met tonen van druif, peer en licht toast
  • Lekker als alcoholvrij aperitief of bij hapjes
  • IJskoud geserveerd het best van smaak

Wel lekker borrelen of aperitieven, maar (even) geen alcohol? Probeer dan deze fijne, licht parelende alcoholvrije Zero Secco van Von Buhl!

Licht parelende alcoholvrije bubbel met geurige aroma’s van druif, appel, peer en licht toast. Mooi fruitig en opwekkend fris van smaak met een mildzoete finale. Ideaal als aperitief en perfect als basis voor een bruisende, alcoholvrije cocktail.

Kenmerken

Lekker bij

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Duitsland

Duitsland hoort van oudsher tot de grootste wijnlanden van Europa. Door de populariteit van bier en door de oorlogen, is de wijnbouw de afgelopen honderd jaar in verval geraakt. Gelukkig is wijn de laatste decennia weer meer in opkomst. Momenteel is Duitsland na Italië, Frankrijk en Spanje de 4e producent van Europa.

De meeste witte wijnen worden gemaakt van de riesling druif. Rode wijnen worden vaak van pinot noir gemaakt, in Duitsland wordt deze druif de Spätburgunder genoemd.

Extra informatie

Von Buhl Zero Secco Sparkling Alcoholvrij


Wel lekker borrelen of aperitieven, maar (even) geen alcohol? Probeer dan deze fijne, licht parelende alcoholvrije Zero Secco van Von Buhl!

Von Buhl maakt voor deze Zero Secco eerst een halfdroge, frisse witte wijn van overwegend rieslingdruiven. Vervolgens haalt wijnmaker Simone Frigerio de alcohol uit de wijn en voegt wat koolzuur toe.

Het resultaat is een frisfruitige alcoholvrije bubbel met tonen van druif, peer en licht toast en een sappige, mildzoete smaak. Hij is heerlijk om zo te drinken, maar ook goed te combineren met bijvoorbeeld tapas of salades.

De Zero Secco is ijskoud geserveerd het lekkerst. Voor de cocktailliefhebbers is het ook een perfecte basis voor alcoholvrije cocktails.

Drinken bij

Ideaal als feestelijk aperitief en perfect als basis van een bruisende, alcoholvrije cocktail. Lekker bij tapas en zomerse salades.

Proefnotitie

Licht parelende alcoholvrije bubbel met geurige aroma’s van druif, appel, peer en licht toast. Mooi fruitig en opwekkend fris van smaak met een mildzoete finale.

Houdbaarheid

Goed gekoeld het best van smaak; houdbaar tot ongeveer 18 maanden na botteling (zie het fletetiket voor houdbaarheidsdatum).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Von Buhl Zero Secco Sparkling Alcoholvrij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *