per fles
€ 7,40
6,80
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Brezzanova Negroamaro

  • Van perfect rijpe negroamarodruiven
  • Kort gerijpt in eikenhouten fusten
  • Ideale huis-, borrel- én eetwijn!

Zachte, toegankelijke rode wijn met nuances van rijp en gedroogd rood fruit. De smaak is zwoel, vol en intens en eindigt met een geurige afdronk. Lekker bij pizza, pasta met ragù of gegrild rood vlees. Ook soepel genoeg voor bij vleeswaren of kazen, of om solo te drinken.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Extra informatie

Brezzanova NegroamaroItalië-liefhebbers opgelet! Onze Brezzanova-wijnen zijn een hommage aan la dolce vita zoals alleen de Italianen dat kennen. De serie bestaat uit drie heerlijke Italiaanse huiswijnen in wit, rosé en rood. Perfect om elke dag van te genieten, gewoon zo, bij l’aperitivo of aan tafel.

De rode Brezzanova is een heerlijk zachte, zondoorstoofde Negroamaro uit de Zuid-Italiaanse wijnregio Puglia. Deze streek staat bekend om z’n fruitige, toegankelijke en rijpe wijnen, die nog eens sympathiek geprijsd zijn ook.

Dat is in het geval van deze Brezzanova niet anders. De negroamarodruiven kunnen optimaal rijpen in het warme Italiaanse klimaat. Na de oogst en de vergisting rijpt de wijn bovendien nog enkele maanden in eikenhouten fusten.

Met z’n heerlijk rijp-fruitige karakter en volle, zachte smaak is deze Italiaan dé wijn voor bij pizza, pasta met ragù of gegrild rood vlees. Daarnaast is ‘ie ook soepel genoeg om gewoon zo van te genieten. Kortom, een wijn om altijd in huis te hebben!

Drinken bij


Lekker bij pizza, pasta met ragù of gegrild rood vlees. Ook soepel genoeg voor bij vleeswaren of kazen, of om solo te drinken.

Proefnotitie


Zachte, toegankelijke rode wijn met nuances van rijp en gedroogd rood fruit. De smaak is zwoel, vol en intens en eindigt met een geurige afdronk.

Houdbaarheid


Nu mooi en eventueel te bewaren tot vier jaar na de oogst.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brezzanova Negroamaro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *