per fles
€ 8,40
8,40
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf

La Villette Chardonnay

La Villette Chardonnay is een verfrissende en complexe wijn met geuren van banaan, peer, toast en hints van vanille en geroosterde noten.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

Heerlijk verfrissende, complexe wijn met geuren van citroentaart, banaan en peer. Ook komen er geuren naar voren van geroosterd brood, geroosterde noten en hints van vanille.

Wijnspijssuggestie

La Villette Chardonnay gaat uitstekend samen met gegrilde of gebakken vis

Extra informatie

De druiven die gebruikt worden voor de La Villette Chardonnay komen uit de de wijngaarden gelegen in het zuidwesten van Frankrijk aan de voet van de Pyreneeën, geblend met druiven uit de mediterrane kustgebieden. De druiven gisten 10 tot 12 dagen op Amerikaans en Frans eiken, waarna de wijn nog 6 maanden "sur lie" rijpt. Door de vroege botteling behoudt de wijn zijn frisheid en primaire aroma's. De makers van de La Vilette willen een wijn maken met een authentieke Franse uitstraling voor wijnliefhebbers van over de gehele wereld. Volgens ons is dat gelukt!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Villette Chardonnay” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *