per fles
€ 7,90
7,90
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf

La Villette Rose

La Villette Rosé is gemaakt van de grenache en cinsault druiven. De rosé heeft een prachtige heldere roze kleur. Het bouquet bevat bloemige en fruitige aroma’s van frambozen en grenadine. Verse en levendige rosé wijn met een mooie balans.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk als aperitief maar ook in combinatie met salades en lichte tapas is deze rosé een prima begeleider.

Extra informatie

De La Villette Rosé is gemaakt van de blauwe druivenrassen grenache en cinsault. De druiven van deze frisse en fruitige rosé wijn komen uit de regio Carcassonne. In deze regio bestaat de bodem uit klei en kalksteen en wat dichterbij de Middellandse Zee uit zand en slib. De wijn wordt gevinificeerd als witte wijn en vergist bij lage temperatuur.

De rosé heeft een prachtige, helder roze kleur. Het bouquet bevat bloemige en fruitige aroma's van frambozen en grenadine. Het is een verse en levendige rosé wijn met een mooie balans.

Heerlijk als aperitief maar ook in combinatie met salades en lichte tapas is deze rosé een prima begeleider.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Villette Rose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *