per set
€ 49,90
49,90
Deze prijs per set is gebaseerd op een afname vanaf

Riedel Vinum Oaked Chardonnay Montrachet wijnglas (set van 2)

 • Door Oostenrijkse glasblazer Riedel
 • Wijde kelk zorgt voor perfecte aroma- en smaakbeleving
 • Vaatwasserbestendig

Het Oaked Chardonnay-glas uit de Vinumserie is een echte Riedelklassieker. Dit Bourgogne-glas (ook wel het Montrachetglas) heeft een opvallende vorm. De kelk is rond en heeft een wijde opening. Hierdoor kan het complexe aroma van volle, houtgerijpte witte wijnen zich mooi ontvouwen. Ook zorgt de vorm voor een optimale balans in de smaak tussen frisheid en rijkdom.

Kenmerken

Lekker bij

  Bestaat uit

   Allergie informatie

    Extra informatie

    Riedel Vinum Oaked Chardonnay Montrachet wijnglas (set van 2)

    Het Oaked Chardonnay-glas uit de Vinumserie is een echte Riedelklassieker. Riedel introduceerde de inmiddels wereldberoemde Vinumreeks in 1986, als eerste serie druivenras-specifieke glazen.

    Dit witte Bourgogne-glas (ook wel het Montrachetglas) heeft een opvallende vorm. De kelk is rond en heeft een wijde opening. Hierdoor kan het complexe aroma van volle, houtgerijpte witte wijnen zich mooi ontvouwen. Ook zorgt de vorm voor een optimale balans in de smaak, tussen frisheid en het rijke karakter van de wijn.

    Het glas is perfect voor witte Bourgognes, zoals Saint-Aubin, Meursault of Puligny-Montrachet. Daarnaast is het uitstekend geschikt voor het drinken van houtgerijpte Chardonnays uit bijvoorbeeld Italië, Australië, Zuid-Afrika of Californië. Zelfs rijke Oostenrijkse witte wijnen, zoals Riesling of Grüner Veltliner Smaragd kunt u perfect in deze glazen schenken.

    Kortom, houdt u van luxe, rijke witte wijnen? Doe uzelf dan een groot plezier, en beleef ze optimaal met deze schitterende wijnglazen. We verzekeren u dat u hierna nooit meer anders wilt.

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Riedel Vinum Oaked Chardonnay Montrachet wijnglas (set van 2)” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *