per set
€ 59,00
59,00
Deze prijs per set is gebaseerd op een afname vanaf

Riedel Veloce Champagne wijnglas (set van 2)

 • Vederlicht en flinterdun: voelt als mondgeblazen
 • Met ruime kelk voor optimale aromabeleving
 • Speciaal bubbelpunt zorgt voor constante, delicate mousse

Riedels Veloce-serie volgt uit een knap staaltje technologie. De glazen zijn machinaal gemaakt, maar voelen aan alsof ze mondgeblazen zijn. Vederlicht en flinterdun liggen ze heerlijk in de hand en voelt u het nauwelijks wanneer u ze aan uw lippen zet. Het Veloce Champagneglas ontwierp Riedel zo dat het complexe karakter van deze luxe en delicate mousseux optimaal tot z’n recht komt. Zo is de kelk van het glas niet smal en recht, zoals bij een flûte, maar eivormig. Dit zorgt ervoor het het gelaagde aroma van de Champagne zich volledig kan ontvouwen. Ook is het glas op de bodem voorzien van een bubbelpunt, oftewel een iets opgeruwd puntje in het glas, dat zorgt voor een mooie, constante stroom aan delicate bubbeltjes. Zonder meer ons favoriete Champagneglas!

Kenmerken

Lekker bij

  Bestaat uit

   Allergie informatie

    Extra informatie

    Riedels Veloce-serie volgt uit een knap staaltje technologie. De glazen zijn machinaal gemaakt, maar voelen aan alsof ze mondgeblazen zijn. Vederlicht en flinterdun liggen ze heerlijk in de hand en voelt u het nauwelijks wanneer u ze aan uw lippen zet.

    Het Veloce Champagneglas ontwierp Riedel zo dat het complexe karakter van deze luxe en delicate mousseux optimaal tot z'n recht komt. Zo is de kelk van het glas niet smal en recht, zoals bij een flûte, maar eivormig. Dit zorgt ervoor het het gelaagde aroma van de Champagne zich volledig kan ontvouwen.

    Ook is het glas op de bodem voorzien van een bubbelpunt, oftewel een iets opgeruwd puntje in het glas, dat zorgt voor een mooie, constante stroom aan delicate bubbeltjes.

    Voor deze serie heeft Riedel bovendien een nieuw handigheidje bedacht: het type wijn waarvoor het glas bedoeld is, staat vermeld op de voet. Zo ziet u in één oogopslag welk glas u voor welk doeleinde uit de kast kunt pakken.

    En de naam Veloce? Die verwijst naar de nieuw ontwikkelende technologie waarmee machines nu het ambachtelijke glasblazen zo goed als kunnen nabootsen. Een goede zaak, want dat maakt het productieproces een stuk efficiënter.

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Riedel Veloce Champagne wijnglas (set van 2)” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *