per fles
€ 6,95
6,75
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Salcuta Pinot Gris

De Salcuta Pinot Gris Winemaker’s Way is een aangenaam frisse, droge pinot gris met hinten van limoen, peer en appel.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Moldavië

Moldavische wijn is nog niet echt bekend in Nederland. Wanneer je kijkt naar de wijnen is dat eigenlijk onterecht. Moldavië is namelijk een echt wijnland. Qua ligging ligt het op dezelfde breedte graad als de Bordeaux in Frankrijk. Er is volop zon, en toch ook verkoeling vanuit de Zwarte Zee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er jaren lang heerlijke wijn wordt gemaakt in het land. Veel wijnhuizen hebben kennis en expertise opgedaan met hulp van Westers experts en bieden mooie kwaliteitswijnen.

Wijnkaartbeschrijving

Aangenaam frisse, droge pinot noir met hinten van limoen, peer en appel.

Wijnspijssuggestie

Goede begeleider van schaal- en schelpdieren en salades.

Extra informatie

De Salcuta Pinot Gris Winemaker's Way is een mooie licht stro gele pinot gris met tonen van limoen en appel. De smaak is aangenaam droog met hinten van peer, limoen en appel.

Moldavische wijn is nog niet echt bekend in Nederland. Wanneer je kijkt naar de wijnen is dat eigenlijk onterecht. Moldavië is namelijk een echt wijnland. Qua ligging ligt het op dezelfde breedte graad als de Bordeaux in Frankrijk. Er is volop zon en toch ook verkoeling vanuit de zwarte zee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er jaren lang heerlijke wijn wordt gemaakt in het land. Veel wijnhuizen hebben kennis en expertise opgedaan met hulp van Westerse experts en bieden mooie kwaliteitswijnen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salcuta Pinot Gris” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *