per fles
€ 6,95
6,75
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Salcuta Pinot Noir

(1 klantbeoordeling)

De Salcuta Pinot Noir Winemaker’s Way is een mooie licht robijn rode pinot noir met een vol aroma van zwarte bessen en frambozen. De wijn is goed in balans, heeft een fijne zuurgraad met een prettige afdronk.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Moldavië

Moldavische wijn is nog niet echt bekend in Nederland. Wanneer je kijkt naar de wijnen is dat eigenlijk onterecht. Moldavië is namelijk een echt wijnland. Qua ligging ligt het op dezelfde breedte graad als de Bordeaux in Frankrijk. Er is volop zon, en toch ook verkoeling vanuit de Zwarte Zee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er jaren lang heerlijke wijn wordt gemaakt in het land. Veel wijnhuizen hebben kennis en expertise opgedaan met hulp van Westers experts en bieden mooie kwaliteitswijnen.

Wijnkaartbeschrijving

Zwarte bessen en frambozen in de neus, goed in balans, fijne zuurgraad en een prettige afdronk.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk bij kalfsvlees en pasta's.

Extra informatie

De Salcuta Pinot Noir Winemaker's Way is een mooie licht robijn rode pinot noir met een vol aroma van zwarte bessen en frambozen. De wijn is goed in balans, heeft een fijne zuurgraad met een prettige afdronk. De wijn heeft minimaal 6 maanden houtlagering gehad op Frans eiken en is negen maanden na de oogst op dronk.


Moldavische wijn is nog niet echt bekend in Nederland. Wanneer je kijkt naar de wijnen is dat eigenlijk onterecht. Moldavië is namelijk een echt wijnland. Qua ligging ligt het op dezelfde breedte graad als de Bordeaux in Frankrijk. Er is volop zon en toch ook verkoeling vanuit de zwarte zee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er jaren lang heerlijke wijn wordt gemaakt in het land. Veel wijnhuizen hebben kennis en expertise opgedaan met hulp van Westerese experts en bieden mooie kwaliteitswijnen.


1 beoordeling voor Salcuta Pinot Noir

  1. Wim 8 april 2021

    Erg mooi bij jong lam of kalf

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *