per fles
€ 21,15
21,15
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf

Valderrama Olijfolie Arbequina 1L

 • Ideaal voor groene salades risotto’s en dressings
 • Heerlijk om brood in te dopen
 • Afkomstig uit een snel productieproces.

Groene appeltjes, net gemaaid gras, limoen, mango en banaan.

Het gehele productieproces vindt plaats bij 18 graden, hierdoor van een geweldige kwaliteit. De tanninegevoelige schilletjes worden binnen een minuut gecentrifugeerd, hierdoor mooi zacht van smaak. Van de ‘pluk’ tot in de fles in minder dan 45 minuten. Hierdoor een maximaal behoudt van de aroma’s in de fles, prachtig om dus op tafel te hebben staan bij een heerlijk gerecht.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  Spanje

  Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

  Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

  Extra informatie

  De Arbequina olijfolie heeft een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk is de olijfolie ontdekt in Jeruzalem. En meegenomen naar Arbeca om zijn betoverende smaak. Mild, zacht en uiterst fruitig. Arbequina is de kleinste olijf in zijn soort en genereert een prachtig goudgele olie. Deze olijfolie is met name geschikt voor de ‘koude’ keuken.

  De Arbequina olijfolie is één van de meest verkochte variëteiten van Valderrama. Deze olijfolie is verkrijgbaar in 1000 ml, 500 ml, 250 ml en 100 ml. De smaak wordt 100% gegenereerd door de olijvensoort Arbequina, zonder enige toevoeging van essences of aroma’s. Daarnaast Arbequina olijfolie als basis voor de ‘Smoked Arbequina’ en ‘The Oriental Collection’.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Valderrama Olijfolie Arbequina 1L” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *