per fles
€ 18,95
18,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf
Niet op voorraad

Valderrama Olijfolie Hojiblanca 1L

 • Ideaal voor bakken en braden
 • Heerlijk om donker zuurdesembrood in te dopen
 • Afkomstig uit een snel productieproces.

Smaak van zachte tonen van rucola, jong groen hout, liguster en tomaat. Ultiem geschikt voor zowel de ‘koude’ als de ‘warme’ keuken.

Het gehele productieproces vindt plaats bij 18 graden, hierdoor van een geweldige kwaliteit. De tanninegevoelige schilletjes worden binnen een minuut gecentrifugeerd, hierdoor mooi zacht van smaak. Van de ‘pluk’ tot in de fles in minder dan 45 minuten. Hierdoor een maximaal behoudt van de aroma’s in de fles, prachtig om dus op tafel te hebben staan bij een heerlijk gerecht.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  Spanje

  Spanje is het derde wijnland wereldwijd op het gebied van volume en omzet, na Italië en Frankrijk. De bekendste wijnstreken zijn Rioja en la Mancha.

  Spanje’s bekendste druivenras is de tempranillo. Andere bekende druiven van Spaanse origine zijn de garnacha, (grenache) en de murviedro (mourvèdre). De bekendste witte druiven zijn de albariño (waar de Rías Baixas van gemaakt wordt) en de verdejo (waar Rueda en palomino de Jerez van gemaakt wordt).

  Extra informatie

  De naam Hojiblanca olijfolie dankt deze olie aan het wittige blad van deze olijvenboom. Het lijkt of de vorst erover heen is gegaan. Deze olijfolie heeft vele toepassingen en is allround bruikbaar in de keuken.  Denk aan bakken en braden maar ook in de ‘koude keuken’ goed te gebruiken. Doordat deze olijfolie zo breed toepasbaar is geniet de Hojiblanca een hoge waardering. De Hojiblanca olijf is een grote en dikke olijf met een intense groene smaakbeleving van rucola en vers gemaaid gras, welke typisch is voor deze olijvensoort.

  De Hojiblanca olijfolie is één van de vijf variëteiten van Valderrama. Deze olijfolie is verkrijgbaar in 1000 ml, 500 ml, 250 ml en 100 ml. De variëteit wordt 100% gegenereerd door de olijvensoort Hojiblanca, zonder enige toevoeging en wordt verkregen door het unieke centrifugesysteem van Valderrama.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Valderrama Olijfolie Hojiblanca 1L” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *