per pakket
€ 64,80
64,80
Deze prijs per pakket is gebaseerd op een afname vanaf

Wijnpakket Asperge wijnen (3×2 flessen)

  • Drie verrassende combinaties
  • Uit Duitsland, Frankrijk & Oostenrijk
  • Nu in een voordelig wijnpakket

Volop van het aspergeseizoen genieten? Dat kan met ons geliefde aspergewijnpakket! Het pakket bevat drie originele wijnen om te combineren met diverse aspergebereidingen. Bestel meteen en profiteer van 10% korting.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Extra informatie

Volop van het aspergeseizoen genieten? Dat kan met ons geliefde aspergewijnpakket! Het pakket bevat drie originele wijnen om te combineren met diverse aspergebereidingen. Met deze heerlijk milde Duitse Weissburgunder, frisse, opwekkende Oostenrijkse Grüner en verrassende, aromatische witte wijn uit Nîmes wordt ieder aspergediner een feest. Bestel meteen en profiteer van 10% korting.

Dit pakket bevat 2 flessen van elk van onderstaande wijnen, dus in totaal 6 flessen.

Stefan Winter Weissburgunder
Frisse en sappige Duitse droge witte wijn met nuances van geel fruit en peren. De smaak zet friszuur in en eindigt met een ronde, milde afdronk. Deze wijn smaakt fantastisch bij de asperges. Meer weten over deze wijn? Klik dan hier.

Huber Traisental Rosenstock Grüner Veltliner
Fraai getypeerde Grüner Veltliner met veel aromatische expressie van peer, citrus en witte bloemen. Opwekkend, sappig en heerlijk frisdroog van smaak met een goede lengte. Meer informatie over deze wijn vindt u hier.

Château Mourgues du Grès Pont du Gard Fleur d'Aubépine
Volgeel van kleur, fraai van geur met een intens aroma van bloemen en rijpe fruittonen. De smaak is rond, vol en aromatisch en eindigt evenwichtig met milde zuren in de afdronk. Uitstekende droge witte wijn, heerlijk bij de asperges. Hier vindt u meer informatie over deze wijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wijnpakket Asperge wijnen (3×2 flessen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *