per pakket
€ 22,50
22,50
Deze prijs per pakket is gebaseerd op een afname vanaf
Niet op voorraad

Cadeau Pakket L’Arjolle

Wijnpakket l’Arjolle | Dit prachtige wijnpakket van l’Arjolle is een prachtig pakket om een ander of uzelf cadeau te doen.

De witte wijn is gemaakt van verschillende druivenrassen. Naast de aromatische, frisdroge sauvignon en de weelderige, volle viognier voegt wijnmaker François Teisserenc een heel klein beetje droge muscat toe. Hierdoor is deze opvallende witte wijn extra geurig en heeft een zeer aansprekende smaak.

De rode Arjolle is een assemblage van hoofdzakelijk cabernet sauvignon en cabernet franc, aangevuld met merlot. Tijdens de gisting weken de druiven een relatief korte tijd in, waardoor de smaak toegankelijk en aangenaam soepel blijft. In combinatie met het jeugdige fruit is dit dé wijn voor alledag: altijd toegankelijk en – eventueel licht gekoeld – heerlijk als aperitief, maar ook uitstekend als begeleidende wijn aan tafel.

Kenmerken

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Extra informatie

Na jaren van uitproberen en aanpassen, is François Teisserenc tot de ideale druivenmix gekomen voor zijn witte huiswijn l'Arjolle Côtes de Thongue. Naast de aromatische, frisdroge sauvignon en de weelderige, volle viognier voegt hij namelijk een heel klein beetje droge muscat toe. Hierdoor is deze opvallende witte wijn extra geurig en heeft een zeer aansprekende smaak, die enorm gewaardeerd wordt.

Aan een goede huiswijn herken je de beste wijnmakers. De ambitie van veel producenten om topwijnen te maken, resulteert er vaak in dat alleen hun duurste en beperkt beschikbare wijnen van hoge kwaliteit zijn. Naar onze mening herken je de kwaliteit van een producent juist aan zijn huiswijnen. Als die goed zijn, dan zijn de niveaus daarboven dat zeker!

De familie Teisserenc beseft als geen ander dat een goede huiswijn uitnodigt om een hoger gepositioneerde wijn van dezelfde producent ook te proberen. De beide huiswijnen, l'Arjolle wit en rood, staan in de top tien van meest verkochte wijnen en bieden een uitstekende prijs-plezierverhouding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cadeau Pakket L’Arjolle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *