per fles
€ 9,95
9,50
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Emotion No2 Chardonnay Viognier

De Emotion No2 is een mooie goudkleurige wijn gemaakt van de chardonnay en viognier druiven. De druiven zijn zondoorstoofd en dit proef je in de rijke maar ook zachte aroma’s van kamperfoelie, acacia en citrusvruchten.

Deze chardonnay viognier smaakt heerlijk bij gegrilde vis in saus, quiches, wit vlees of harde kazen. De Emotion No2 is het lekkerste als hij koel geserveerd wordt rond de 11 graden.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnspijssuggestie

Past bij gegrilde vis in saus, quiches, elk wit vlees of harde kazen.

Extra informatie

Moderne wijnbereiding en smaakuitdrukking: De Emotion No2 bestaat uit een blend van Chardonnay Viognier en toont trots de rijkheid van het Languedoc-terroir en zijn onderscheidende zonovergoten aroma's. Het is een mooie goudkleurige Chardonnay Viognier. Subtiel op de neus met zachte aroma's van kamperfoelie, acacia en citrusvruchten.

Het uitgebalanceerde en mondvullende gehemelte past bij gegrilde vis in saus, quiches, elk wit vlees of harde kazen. De Emotion No2 is het lekkerste als hij koel geserveerd wordt rond de 11 graden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Emotion No2 Chardonnay Viognier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *