per fles
14,96
14,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Escudo Rojo Carmenere – Baron Rothschild

De Escudo Rojo Carmenere is een mooie krachtige wijn. De smaak is intens, fruitig en kruidig.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Wijnkaartbeschrijving

Intens, fruitig en kruidig

Extra informatie

Sinds zijn oprichting in 1933 is Baron Philippe de Rothschild SA gevestigd in Bordeaux. Dit gerenomeerde wijnhuis bezit naast zijn prestigieuze wijngaarden in de Medoc eveneens velerlei percelen in Chili en Californië. Het is de ambitie van Baron Philippe de Rotschild SA om 's werelds beste wijnen te produceren, elk in zijn eigen categorie. Door de combinatie van traditionele wetenschap, ervaren medewerkers en de modernste technologie vormt Rothschild met vakbekwaamheid en toewijding de gaven van de natuur om tot ware kunstwerken en bronnen van genoegen. De druiven worden met de hand geplukt en dan naar Baron Philippe de Rothschild Maipo Chili bodega gebracht, in het hart van de Maipo Valley. De combinatie van hout en staal in een onderscheidende architectonische stijl , beschikt de bodega over state-of-the-art apparatuur die ook de grote wijnbouw tradities respecteert.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Escudo Rojo Carmenere – Baron Rothschild” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *