per fles
€ 15,65
15,10
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Escudo Rojo Chardonnay – Baron Rothschild

De Escudo Rojo Chardonnay is een mooie volle stevige en romige witte wijn met houtlagering. In de neus een boeket van vanille, rijp geel fruit zoals abrikozen en perziken en natuurlijk een mooie dosis hout. In de smaak aroma’s van tropisch fruit, vanille, gele room en toast.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Extra informatie

Sinds zijn oprichting in 1933 is Baron Philippe de Rothschild SA gevestigd in Bordeaux. Dit gerenomeerde wijnhuis bezit naast zijn prestigieuze wijngaarden in de Medoc eveneens velerlei percelen in Chili en Californië. Het is de ambitie van Baron Philippe de Rotschild SA om 's werelds beste wijnen te produceren, elk in zijn eigen categorie. Door de combinatie van traditionele wetenschap, ervaren medewerkers en de modernste technologie vormt Rothschild met vakbekwaamheid en toewijding de gaven van de natuur om tot ware kunstwerken en bronnen van genoegen.

De druiven worden met de hand geplukt om hun frisheid en aromatisch potentieel te behouden. Alle fasen van het vinificatie proces worden bij lage temperaturen uitgevoerd. De wijnmakers uit Maipo Chili van Baron Philippe de Rothschild houden dagelijkse proeverijen vat per vat om de vinificatie te controleren en te beoordelen. De helft van de vintage zijn gerijpt in één jaar oude eiken vaten om tot een harmonieus evenwicht van eiken en vers fruit tonen te komen. Dit proces duurt ongeveer 9 maanden.

Een mooie volle stevige en romige witte wijn met houtlagering. In de neus een boeket van vanille, rijp geel fruit zoals abrikozen en perziken en natuurlijk een mooie dosis hout. In de smaak aroma's van tropisch fruit, vanille, gele room en toast.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Escudo Rojo Chardonnay – Baron Rothschild” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *