per fles
€ 7,95
7,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf

La Villette Sauvignon Blanc

La Villette Sauvignon Blanc heeft een bleekgele kleur. Fruitig en fris, met aroma’s van passievruchten met een ondertoon van citroen en bloemen. Erg aromatische wijn, met een rijke en ronde afdronk.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnspijssuggestie

Drink deze wijn als aperitief of in combinatie met witte vis, wit vlees en frisse salades.

Extra informatie

La Villette Sauvignon Blanc is gemaakt van 100% sauvingon blanc druiven. De druiven komen van vier terroirs: de Hérault vlakte zorgt voor fruitigheid en rondheid van de wijn, de Gard en de Aude vallei brengt meer complexe aroma’s in de wijn en het oostelijke deel van het Aude gebied, een koudere regio, geeft frisheid aan de wijn.

Deze wijn heeft een bleekgele kleur. Fruitig en fris, met aroma’s van passievruchten met een ondertoon van citroen en bloemen. La Villette Sauvignon Blanc is een erg aromatische wijn, met een rijke en ronde afdronk.

Drink deze wijn als aperitief of in combinatie met witte vis, wit vlees en frisse salades.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “La Villette Sauvignon Blanc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *