per fles
€ 13,45
12,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Madeira Vat 22 – Island Bottled

Deze Madeira Vat 22 is afkomstig van het gelijknamige eiland Madeira. De unieke smaak van Madeira komt van het herhaaldelijk opwarmen van de wijn. Hierdoor oxideert de wijn en komen er mooie smaken vrij van geroosterde noten, gestoofd fruit en karamel.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Portugal

Portugal staat met name bekend om de port. Port is een versterkte wijn, wat inhoud dat er extra alcohol is toegevoegd.

Port wordt gemaakt in verschillende stijlen: Ruby port, vintage port en tawny port. De grootste verschillen in deze stijlen worden gemaakt door de periode van rijping en de plek waar de druiven vandaan komen. Wordt de port gemaakt uit een blend van meerdere jaargangen, of komen ze juist van 1 oogst? En komen ze uit verschillende wijngaarden, of alleen uit de beste of zelfs uit 1 wijngaard? Dit biedt zeer veel verschillende variaties.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk als aperitieft maar ook een zeer goede smaakmaker in sauzen.

Extra informatie

Deze Madeira Vat 22 is afkomstig van het gelijknamige eiland Madeira. Madeira hoort weliswaar bij Portugal, maar ligt zo'n 1000 km ten zuidwesten van de Portugese kust. De unieke smaak van Madeira komt van het herhaaldelijk opwarmen van de wijn. Hierdoor oxideert de wijn en komen er mooie smaken vrij van geroosterde noten, gestoofd fruit en karamel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Madeira Vat 22 – Island Bottled” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *