per fles
€ 16,85
16,35
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Quincy Beaucharme – Sylvain Bailly

Deze prachtige Quincy Beaucharme is gemaakt van 100% Sauvignon Blanc. De wijn is mooi bleek en glanzend van kleur. Je proeft lichte aroma’s van citroen, grapefruit, en zelfs lichte tonen van snoep. Dit maakt de wijn zeer fruitig en verfrissend, typerend voor een Sauvignon. Met een heerlijke levendige finale in de smaak blijf je bijschenken van deze heerlijke Quincy!

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnspijssuggestie

Lekker bij diverse vissoorten en een prachtige combinatie met Hollandse nieuwe! Ook heerlijk bij gerijpte geitenkaasjes.

Extra informatie

Quincy Beaucharme - Sylvain Bailly

Deze prachtige Quincy Beaucharme is gemaakt van 100% Sauvignon Blanc. De wijn is mooi bleek en glanzend van kleur. Je proeft lichte aroma's van citroen, grapefruit, en zelfs lichte tonen van snoep. Dit maakt de wijn zeer fruitig en verfrissend, typerend voor een Sauvignon. Met een heerlijke levendige finale in de smaak blijf je bijschenken van deze heerlijke Quincy!

De wijngaarden van het Domaine Sylvain Bailly bevinden zich voornamelijk in het dorp Bué en strekken zich uit naar de dorpen Sancerre, Amigny, Crézancy en Montigny. 80% van het oppervlak is aangeplant met sauvignon blanc voor de witte Sancerre en 20% met pinot noir voor de rode en rose Sancerre.

Deze wijnmaker hecht veel waarde aan het beschermen van het milieu. Ze streven ernaar om de impact op het eco systeem te beperken, met name door de keuze en het gebruik van gewas beschermingsmiddelen en meststoffen te beheersen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quincy Beaucharme – Sylvain Bailly” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *