per set
€ 50,00
50,00
Deze prijs per set is gebaseerd op een afname vanaf
Niet op voorraad

Riedel Vivant Pinot Noir wijnglas (set van 4)

 • De bolle kelk zorgt voor een optimale aromabeleving
 • Een perfect cadeau voor iedere wijnliefhebber
 • Geschikt voor in de vaatwasser

Het Oostenrijkse familiebedrijf Riedel specialiseert zich al jaren in het optimale glas voor ieder type wijn. Het druivenras-specifieke glas is hun uitvinding en wordt wereldwijd gebruikt door kenners en liefhebbers. Een van de klassiekers is het Pinot Noir-glas. Dit wijnglas is onontbeerlijk voor de liefhebber van elegante, verfijnde rode wijnen met frisse zuren en lichte tannines. De bolling van het glas zorgt ervoor dat het fruitige aspect van de wijn benadrukt wordt, terwijl de frisse zuren mooi afgerond overkomen. Doordat het taps toeloopt aan de bovenkant, hoeft u bovendien niets te missen van het verfijnde aroma van de wijn. Dit glas is zeer geschikt voor wijnen van de pinot noir-druif, zoals rode Bourgognes. Maar ook een Gamay of een Sankt-Laurent komt er prachtig in tot z’n recht. Vaatwasserbestendig.

Kenmerken

Lekker bij

  Bestaat uit

   Allergie informatie

    Extra informatie

    Het Oostenrijkse familiebedrijf Riedel specialiseert zich al jaren in het optimale glas voor ieder type wijn. Het druivenras-specifieke glas is hun uitvinding en wordt wereldwijd gebruikt door kenners en liefhebbers. Een van de klassiekers is het Pinot Noir-glas, ofwel het rode Bourgogne-glas.

    Dit wijnglas is onontbeerlijk voor de liefhebber van elegante, verfijnde rode wijnen met frisse zuren en lichte tannines. Met dit glas komt zowel het aroma als de smaak van dit type wijn optimaal tot z’n recht. De bolling van het glas zorgt ervoor dat het fruitige aspect van de wijn benadrukt wordt, terwijl de frisse zuren mooi afgerond overkomen. Doordat het glas taps toeloopt aan de bovenkant, hoeft u bovendien niets te missen van het verfijnde aroma van de wijn.

    Het Pinot Noir-glas is in de eerste plaats – zoals de naam doet vermoeden – zeer geschikt voor wijnen van de pinot noir-druif, zoals rode Bourgogne, Duitse Spätburgunder of een mooie Pinot Noir uit Nieuw-Zeeland. Maar ook een Gamay uit de Beaujolais of een Oostenrijkse St. Laurent komt prachtig tot z’n recht in dit glas. Specifiek, maar toch breed inzetbaar dus. En nog vaatwasserbestendig ook.

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Riedel Vivant Pinot Noir wijnglas (set van 4)” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *