per set
€ 50,00
50,00
Deze prijs per set is gebaseerd op een afname vanaf

Riedel Vivant Tasting Red Wijnglas (set van 4)

 • Van Oostenrijkse glasblazer Riedel
 • Intelligent design geeft optimale wijnbeleving
 • Wereldwijd geliefd bij kenners en liefhebbers

Oostenrijkse glaswerkfabrikant Riedel specialiseert zich al elf generaties lang in het ontwikkelen van de beste wijnglazen voor een optimale wijnbeleving. Dit rodewijnglas is dankzij de vorm en afmeting van de kelk uitermate geschikt voor alle type rode wijnen, van Merlot tot Cabernet en van Syrah tot Tempranillo.

Kenmerken

Lekker bij

  Bestaat uit

   Allergie informatie

    Extra informatie

    Oostenrijkse glaswerkfabrikant Riedel specialiseert zich al elf generaties lang in het ontwikkelen van de beste wijnglazen voor een optimale wijnbeleving. Zo werd het bedrijf wereldberoemd met de druivenras-specifieke kristallen glazen.

    Voor ieder type wijn het perfecte glas is natuurlijk de droom van iedere wijnliefhebber, maar niet altijd even praktisch. Vandaar dat Riedel daarnaast ook de Vivant-serie introduceerde. Deze serie glazen kent geen druivenras-specifieke glazen en is daardoor multi-functioneel.

    Dit rodewijnglas is dankzij de vorm en afmeting van de kelk uitermate geschikt voor alle type rode wijnen, van Merlot tot Cabernet en van Syrah tot Tempranillo. Dit maakt het Vivantglas ideaal voor borrels, proeverijen, een casual diner of een feestje. Het glas is ook perfect voor de avontuurlijke wijndrinker, die graag iedere keer een ander type wijn uitprobeert.

    Zoals alle Riedelglazen, is ook het Vivantglas vaatwasserbestendig. Kortom, dit superhandige wijnglas mag niet in uw collectie ontbreken!

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Riedel Vivant Tasting Red Wijnglas (set van 4)” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *