per fles
€ 9,95
9,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf

Lenotti Bardolino Classico

Deze helderrode wijn is één van de klassiekers uit Italië. Hij is toegankelijk, aangenaam soepel en heeft een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn maken hem een echte allemansvriend, geschikt bij vele gelegenheden.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Ligging wijngaard

Deze wijn is afkomstig van het heuvelachtig gebied aan de oostelijke kant van het Gardameer, rondom de dorpjes Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda. De bodem is kiezelig en is van oorsprong morene (ui

Wijnkaartbeschrijving

Toegankelijk, aangenaam soepel en een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn zijn mooi in balans.

Wijnspijssuggestie

Antipasti, pasta, lichte kipgerechten, lichte kazen.

Extra informatie

Lenotti Bardolino Classico DOC is afkomstig van het heuvelachtige gebied aan de oostelijke kant van het Gardameer, rondom de dorpjes Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda. De bodem is kiezelig en is van oorsprong morene (uitlopers van de gletsjer in de ijstijd). De Lenotti Bardolino Classico is een heerlijke rode wijn met veel rood fruit. Deze overbekende helderrode wijn is één van de klassiekers uit Italië. Hij is toegankelijk, aangenaam soepel en heeft een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn maken 'm een echte allemansvriend, geschikt bij vele gelegenheden. Deze wijn is bekroond met een gouden medaille.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lenotti Bardolino Classico” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *