per fles
€ 35,80
32,85
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Philippe Goulley Chablis Premier Cru Montmains

  • Biologische klassieke stijl Chablis
  • Premier Cru uit Montmains
  • Mooie diepgang en finesse

Klassieke stijl Chablis met diepgang en finesse. In de geur appel, perzik, brioche, krijt en amandel. De smaak is vol en romig met rijp fruit en levendig frisse zuren. Lange afdronk met tonen van toast en roomboter. Geweldige maaltijdbegeleider, bijvoorbeeld bij salade met zeevruchten, luxe paella, gegrilde zeetong of rijpe witschimmelkazen.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Extra informatie

Philippe Goulley Chablis Premier Cru Montmains

Klassieke stijl Chablis met diepgang en finesse. In de geur appel, perzik, brioche, krijt en amandel. De smaak is vol en romig met rijp fruit en levendig frisse zuren. Lange afdronk met tonen van toast en roomboter.

Drinken bij

Klassieke stijl Chablis met diepgang en finesse. Geweldige maaltijd begeleider, bijvoorbeeld bij salade met zeevruchten, luxe paella, gegrilde zeetong of rijpe witschimmelkazen.

Proefnotitie

Complexe, droge witte wijn met een geurexpressie van appel, perzik, brioche, krijt en amandel. De smaak is vol en romig met rijp fruit en levendig frisse zuren. Lange afdronk met tonen van toast en roomboter.

Houdbaarheid

Vanaf 2 jaar drinken en gemakkelijk houdbaar tot 10 jaar na de oogst.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philippe Goulley Chablis Premier Cru Montmains” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *