per fles
€ 32,20
29,55
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Pouilly Fuisse Vieilles Vignes – Jacques Saumaize

Prachtige witte Bourgogne met een complexe geur van gekonfijte citroen, appel, perzik, brioche en vuursteen. De smaak is romig en sappig met puur citrusfruit en opwekkende zuren. Lange, krijtdroge afdronk met tonen van amandel en toast. Schitterende wijn om zo van te genieten. Ook fraai bij gegrilde zalm of forel met kruiden, pasta met zeevruchten of kip uit de oven.

Kenmerken

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnspijssuggestie

Schitterende wijn om zo van te genieten. Ook fraai bij gegrilde zalm of forel met kruiden, pasta met zeevruchten of kip uit de oven.

Extra informatie

Prachtige witte Bourgogne met een complexe geur van gekonfijte citroen, appel, perzik, brioche en vuursteen. De smaak is romig en sappig met puur citrusfruit en opwekkende zuren. Lange, krijtdroge afdronk met tonen van amandel en toast. Schitterende wijn om zo van te genieten. Ook fraai bij gegrilde zalm of forel met kruiden, pasta met zeevruchten of kip uit de oven.

Drinken bij

Schitterende wijn om zo van te genieten. Ook fraai bij gegrilde zalm of forel met kruiden, pasta met zeevruchten of kip uit de oven.

Proefnotitie

Prachtige witte Bourgogne met een complexe geur van gekonfijte citroen, appel, perzik, brioche en vuursteen. De smaak is romig en sappig met puur citrusfruit en opwekkende zuren. Lange, krijtdroge afdronk met tonen van amandel en toast.

Houdbaarheid

Vanaf 2 jaar drinken; houdbaar tot ten minste 8 jaar na de oogst.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pouilly Fuisse Vieilles Vignes – Jacques Saumaize” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *