per set
€ 59,80
59,80
Deze prijs per set is gebaseerd op een afname vanaf
Niet op voorraad

Riedel Extreme White-Riesling Wijnglas (set van 4)

 • Perfect voor wijnen van aromatische druiven
 • Benadrukt fruit en frisheid in de wijn
 • Vaatwasserbestendig

Wittewijnliefhebbers opgelet! Deze stijlvolle set Riedelglazen mag niet aan uw collectie ontbreken. De glazen zijn uitermate geschikt voor aromatische witte wijnen met een niet te volle body en frisse zuren. Denk bijvoorbeeld aan Riesling, Sauvignon Blanc of Verdejo. De speciale vorm is niet alleen stijlvol ontworpen, maar zorgt ook voor een optimale geur- en smaakbeleving – het handelsmerk van Oostenrijkse wijnglasexpert Riedel. Naast elegant en wijngenot-verhogend zijn de glazen ook nog eens vaatwasserbetendig. Aarzel dus niet en bestel meteen deze voordelige set met maar liefst vier mooie wittewijnglazen!

Kenmerken

Lekker bij

  Bestaat uit

   Allergie informatie

    Extra informatie

    Wittewijnliefhebbers opgelet! Deze stijlvolle set Riedelglazen mag niet in uw collectie ontbreken.

    De glazen zijn uitermate geschikt voor sterk aromatische witte wijnen met een niet te volle body en opwekkende frisheid. Denk bijvoorbeeld aan Riesling, Sauvignon Blanc of Verdejo.

    De speciale vorm is niet alleen fraai ontworpen, maar zorgt ook voor een optimale geur- en smaakbeleving – het handelsmerk van Oostenrijkse wijnglasexpert Riedel.

    Naast elegant en wijngenot-verhogend zijn de glazen ook nog eens vaatwasserbetendig. Aarzel dus niet en bestel meteen deze set met maar liefst vier mooie wittewijnglazen!

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Riedel Extreme White-Riesling Wijnglas (set van 4)” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *