per fles
6,95
5,95
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 6 flessen

Chiloé Merlot Rose

(1 klantbeoordeling)

Frisse en intens fruitige expressie waarbij frambozen, kersen en aardbeien de boventoon voeren.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Chili

Chili heeft een perfect klimaat voor het verbouwen van wijn. De condities zijn uitstekend met in het oosten het Andes gebergte en in het westen de Stille Oceaan. Dit zorgt voor een droog klimaat met veel zonlicht, wat weer mooie krachtige en aromatische wijnen oplevert.

Chili staat van oudsher bekend om zeer goede cépage wijnen van chardonnay, sauvignon blanc en merlot. Maar de wijnmakers zijn zeer innovatief en proberen steeds vaker wijnen van andere druiven uit en ze maken ook mooie blends.

Ligging wijngaard

Loncomilla valley

Wijnkaartbeschrijving

Deze rosé heeft een intens fruitige expressie waarbij frambozen, kersen en aardbeien de boventoon voeren. De licht zoete bloemige touch zorgt voor een frisse afdronk.

Wijnspijssuggestie

Bij de borrel en gegrilde vis

Extra informatie

Chiloé wijnen zijn door de familie Pedregal ontwikkeld als een eerbetoon aan de onontdekte prachten van het gelijknamige eiland Chiloé in Chili. Gefascineerd door het prachtige uitzicht ende warmte van het terroir, plantte Carlos Adolfo hier zijn eerste wijngaard in 1825. Met het assortiment Chiloé, Winemaker's Selection, en Chilóe Reserva brengen zij een ode aan het magische Chileense eiland Chiloé en nemen zij u mee op ontdekkingsreis naar het beste wat Chili tebieden heeft in haar rijke aanbod aan kwaliteitswijnen. Helder roze van kleur. Frisse en intens fruitige expressie waarbij frambozen, kersen en aardbeien de boventoon voeren. Licht zoete en sappige smaak met bloemige touch waarbij de aantrekkelijke zuurgraad zorgt voor voldoende beet en een frisse afdronk.

1 beoordeling voor Chiloé Merlot Rose

  1. Annelize Boone

    Heerlijke wijn, Goed van smaak

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *