per fles
€ 10,05
9,25
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen

Cordier Les Essentiels, Grenache/Syrah Rose

De wijnmakers van Cordier hebben met een perfecte blend van grenache en syrah een heerlijke wijn gecreeerd die zorgt voor La Vie en Rose in het glas. De combinatie van beide cepages geeft een bloemige impressie met daarnaast ook een bouquet van citrus.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Frankrijk

Frankrijk is zonder twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Qua omzet en volume zijn zij ook één van de grootste producenten. Concurrentie hierin heeft Frankrijk voornamelijk van Italië en Spanje. Al eeuwenlang maken franse wijnmakers wijnen zeer uiteenlopende wijnen van zeer hoog niveau. Veel andere landen proberen dan ook te leren van de kennis en ervaring die franse wijnmakers hebben.

Kijk hier voor meer informatie over wijnland Frankrijk.

Wijnkaartbeschrijving

De combinatie van grenache en syrah geeft een bloemige impressie met daarnaast ook een bouquet van Citrus. La Vie en Rose in het glas.

Wijnspijssuggestie

Heerlijk als apéritief en goede maatjes met salades en lichte gerechten.

Extra informatie

Grenache is de meest voorkomende druivensoort vanaf het zuidelijke Rhônedal tot aan de méditerrane kust. Hitte noch droogte noch de striemende wind van de provencaalse mistral worden door de grenache gevreesd. De syrah adoreert zon en is de cepage voor kwaliteitswijnen van de Rhônevallei. De wijnmakers van Cordier hebben met een perfecte blend van beide soorten een heerlijke wijn gecreëerd die zorgt voor La Vie en Rose in het glas. Sinds de oprichting door Désiré Cordier in 1886, zet La Maison Cordier zich in voor het behoud van de waarden die hem dierbaar waren: collectieve kracht, gedurfde creativiteit en honger naar ontdekking. Waarden die Cordier vandaag de dag nog steeds inspireren. Het zijn de passie van deze ambachtelijke wijnmakers, de gedrevenheid en vastberadenheid van iedereen bij La Maison Cordier, die ze elk jaar dichter bij hun uiteindelijke doel brengt: zorgen voor zowel de mens als planeet. Toewijding op elk niveau met steeds de consument in gedachten. Proefnotities: De combinatie van de grenache en syrah geeft een bloemige impressie met daarnaast ook een bouquet van citrus die tezamen zorgen voor La Vie en Rose in het glas.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cordier Les Essentiels, Grenache/Syrah Rose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *