per fles
€ 14,15
13,35
Deze prijs per fles is gebaseerd op een afname vanaf 12 flessen
Niet op voorraad

Masseria Altemura Falanghina

Een prachtig strogele wijn met groene reflecties. Het bouquet is uitbundig met frisse tonen van citrus en witte bloemen maar ook plezierige hinten van perzik en abrikoos. De wijn toont een mooie balans tussen rijkheid en aciditeit waardoor het haar frisheid en structuur behoudt.

Kenmerken

Lekker bij

Bestaat uit

Allergie informatie

  • Bevat sulfiet

Italië

Italië is een van de oudste wijnlanden van Europa en ook nog eens de grootste wijnproducent ter wereld, soms afgewisseld door Frankrijk. Door de enorme kennis en ervaring komen hier fantastische wijnen vandaan.

Wat Italië bovendien uniek maakt, is de enorme verscheidenheid aan inheemse druivenrassen die gebruikt worden in de wijnen. Door grote klimaatverschillen kunnen veel verschillende druiven groeien en rijpen.

Wijnkaartbeschrijving

En prachtig strogele wijn met een uitbundig bouquet van citrus en witte bloemen maar ook tonen van perzik en abrikoos.

Wijnspijssuggestie

Deze wijn levert mooie combinaties op met risotto, schaal- en schelpdieren en verse kazen.

Extra informatie

De falanghina druiven voor deze wijn van Masseria Altemura worden geplukt bij perfecte rijping en daarna voorzichtig geperst. De most wordt gescheiden door middel van zacht persen en vervolgens begint de fermentatie op 18 tot 20 graden Celsius in thermo-gecontroleerde tanks van roestvrij staal. Het levert een prachtig strogele wijn op met groene reflecties. Het bouquet is uitbundig met frisse tonen van citrus en witte bloemen maar ook plezierige hinten van perzik en abrikoos. De wijn toont een mooie balans tussen rijkheid en aciditeit waardoor het haar frisheid en structuur behoudt.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masseria Altemura Falanghina” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *